Bed & Breakfast Klein Beeckesteijn 
luxe & wellness
 


Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Herman en Thea Berg
01-05-22 12:59:21
Genieten met een hoofdletter G: wat hebben we een heerlijk weekend gehad in jullie prachtige bed and breakfast! Er wordt aan alles gedacht en de sfeerbeleving op jullie prachtige landgoed is geweldig. Jeanette en Rob heel erg bedankt voor alles!
Annemiek Hofland
28-02-22 09:29:52
Wat een feestje om hier een weekend te mogen vertoeven! Een ware aanrader. Aan alles is gedacht, tot in de detail. Op en top genieten en er wordt echt voor je gezorgd zodat je helemaal tot rust kan komen in deze mooie en schone B&B in een groene omgeving. Wakker worden van het gefluit van de vogeltjes, buiten een rondje in het sprookjesbos om rustig wakker te worden en vervolgens staat er bij terugkomst een heerlijk ontbijt voor je klaar. Bedankt Jeanette voor jullie goede zorgen en graag tot snel!
Truus en Hanneke Kruiper
24-02-22 16:14:45
Afgelopen dagen mochten wij genieten van de B&B Klein Beeckesteijn. Wat een prachtige ervaring. De reeën en eekhoorntjes kon je vanuit de kamer fantastisch waarnemen. Het warm eten, de hottub, het ontbijt, de speurtocht, de palletkachel en zelf het strand, alles was met veel zorg, creativiteit en liefde bedacht. Wanneer je eens een paar dagen met je partner, vriendin of zus weg wilt gaan, is dit zeker een aanrader. Rob en Jeanette, bedankt!
Monique En Lianne
28-01-22 06:25:19
Wat een aanrader!
Genoten van jullie prachtige B&B, de hottub en de flammkuchen uit de buitenoven. Het ontbij was elke ochtend een feestje.
Mooi gebied om te wandelen.
Wij zijn fan 😊
Tanja & Rianne
23-01-22 20:22:22
Wij hebben volop genoten van de prachtige Boskamer op Klein Beeckesteijn. Alles is tot in detail top verzorgd. Van inrichting tot bed, tot smart tv, tot spelletjes en een speurtocht. Vrijdag ontvangst met een drankje en heerlijke kaasfondue op de kamer. Zaterdag genoten in de outdoorliving en de hottub. Vandaag de tuin verkend middels de speurtocht die Rob en Jeanette hebben gemaakt. Dit begon overigens met uitzicht op 3 hertjes in het weiland achter de B&B.
Het ontbijt tweemaal mogen nuttigen en wat een heerlijk stoer brood hebben we gehad.
Rob & Jeanette bedankt voor de gastvrijheid, we komen zeker nog eens een vriendinnenweekend bij jullie vieren!
Tonen: 5  10   20